Kemistudent

Den här sidan riktar sig till dig som är inskriven på en kurs eller ett program som hålls vid en av kemiska sektionens institutioner. Om du inte redan är student hittar du information om program, kurser och hur du söker via våra utbildningssidor.

Stöd och service till dig som kemistudent

En bild på en dokumentmapp fylld med många olika typer av saker.

Behöver du hjälp med din ansökan? Vet du inte vart du ska vända dig med dina frågor? Vill du veta mer om campusområdet, datortjänster, biblioteket, eller kanske om regler och rättigheter? Då hittar du den mesta informationen under "Stöd och service". Hjälp finns att få både på kemin och på TekNat. 

Stöd och service på kemin

Stöd och service på TekNat 

Utlandsstudier

Tag chansen att se dig om i världen och ge din utbildning en internationell touch och extra konkurrenskraft. Vidga dina erfarenheter genom att ordentligt lära känna en annan kultur samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper. En intressant fritid, nya studiekamrater och vänner vidgar ditt perspektiv. Du utvecklas som person och får garanterat en värdefull och minnesvärd erfarenhet som du bär med dig för resten av livet. 

Mer om utlandsstudier

En backpacker i folkvimlet på en gata i Asien.

Karriärmöjligheter efter din examen

Vyn nerifrån en lång uppåtgående trätrappa.

Din nya framtid börjar efter det att du har tagit ut din examen. (Följ länken för mer information om hur du går tillväga för att ta ut examen.)

TekNats karriärsidor hittar du tips och information om hur du planerar din framtid, skaffar kunskap om arbetsmarknaden och kontaktnät, hittar och söker jobb eller trainee och internship, startar eget eller lyckas med en jobbintervju. Här finns även information om forskarutbildning och om våra mentorsprogram och karriärcoachning.

Du kan även få personlig karriärvägledning av din studievägledare. Läs mer om detta på TekNats sida om studie- och karriärvägledning.

Senast uppdaterad: 2022-11-21