Kemistudent

Den här sidan riktar sig till dig som är inskriven på en kurs eller ett program som hålls vid en av kemiska sektionens institutioner. Om du inte redan är student hittar du information om program, kurser och hur du söker via våra utbildningssidor.

Stöd och service

Behöver du hjälp med din ansökan? Vet du inte vart du ska vända dig med dina frågor? Vill du veta mer om campusområdet, datortjänster, biblioteket, eller kanske om regler och rättigheter? Då hittar du den mesta informationen under "Stöd och service". Hjälp finns att få både på kemin och på TekNat. 

Stöd och service på kemin

Stöd och service på TekNat 

Utlandsstudier

Tag chansen att se dig om i världen och ge din utbildning en internationell touch och extra konkurrenskraft. Vidga dina erfarenheter genom att ordentligt lära känna en annan kultur samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper. En intressant fritid, nya studiekamrater och vänner vidgar ditt perspektiv. Du utvecklas som person och får garanterat en värdefull och minnesvärd erfarenhet som du bär med dig för resten av livet. 

Här börjar din resa

En backpacker i folkvimlet på en gata i Asien.

Karriärmöjligheter när du tagit examen

Vyn nerifrån en lång uppåtgående trätrappa.

Din nya framtid börjar när du tagit ut din examen

TekNats karriärsidor hittar du tips och information om hur du planerar din framtid, skaffar kunskap om arbetsmarknaden och kontaktnät, hittar och söker jobb eller trainee och internship, startar eget eller lyckas med en jobbintervju. Här finns även information om forskarutbildning och om våra mentorsprogram och karriärcoachning.

Personlig karriärvägledning får du om du kontaktar din studie- och karriärvägledare.