Doktorspromotion - 24 maj

2019-05-22

Promotionen är en examensfest för dem som tagit doktorsexamen under året. Uppsalaborna märker av dagen då det skjuts salut med kanon både på morgonen och under själva promotionsakten. Förutom nya doktorer kommer även jubeldoktorer att promoveras under vårpromotionen.

Den andra doktorspromotionen för i år går av stapeln nu på fredag den 24 maj, från klockan 12:00 till 15:00. Välkommen!

Den kemiska sektionen har flertalet deltagande föredetta doktorander, se listan nedanför.

Fabian Jeschull - Structural Chemistry
Chenjuan Liu - Structural Chemistry