Kemikarriär - Josefin Bolik

2019-03-21

Innovations- och kemiindustrierna i Sverige (IKEM) jobbar med att lyfta fram spännande jobb inom kemiindustrin. Detta görs bland annat genom att intervjua unga personer som har en bakgrund inom kemi.

Nyligen så intervjuade IKEM en föredetta kemistudent från Uppsala universitet, Josefin Bolik. Hon studerade molekylär bioteknik och jobbar idag som produktchef på GE Healthcare.

Om ni är intresserad av att läsa mer om IKEM så har de en hemsida fylld med nyttig information för framtida studenter som vill få lite inspiration.