Symposium of the Swedish Consortium for Artificial Photosynthesis

2019-02-12

Torsdagen den 21 februari så kommer det att hållas ett symposium för the Swedish Consortium for Artificial Photosynthesis i samband med den disputation som hålls den 22 februari.

Detta symposium kommer att innehålla föreläsningar i fotokemi och fotosyntesen, det avslutas med en öppen diskussion där Leif Hammarström är moderator.

Utöver forskare från Uppsala Universitet så får vi besök från Chalmers, Universidade de São Paulo, Stockholms universitet och Yale University.

För att se hela dagens schema så hänvisar vi till eventet i vårt kalendarium.