Vinterpromotionen 2019

2019-01-25

Idag avfyrades återigen kanonerna för att fira de doktorander som tagit examen vid Uppsala Universitet. Från kemi - Ångström så var det Henrik Stegeby och Rabia Ayub som fick äran att ta emot diplom, ring och krans. Sravani Musunuri från analytisk kemi var också på plats.

Två gånger per år så firas examinerade doktorander vid Universitetshuset i Uppsala. Nu i januari så var det två doktorander från kemi - Ångström som deltog.

Utöver diplom- och kransutdelning så delas det ut en hel del priser från det gångna året. Där var bland annat Kristina Edström inblandad då hon tog emot Rudbecksmedaljen för sina insatser 2018.

Vinterpromotionen 2019

2019-01-25