Mest citerade forskarna år 2018

2018-12-12

Universitetslektor Gerrit Boschloo från fysikalisk kemi är en av de mest citerade forskarna i världen enligt en lista skapad av Clarivate Analytics.

Det är en lista skapad av Clarivate Analytics som visar att Gerrit Boschloo är en av de mest citerade forskarna i världen (topp 1%) och den enda från den kemiska sektionen.

Totalt sett så är det tio stycken forskare från Uppsala Universitet som nämns i listan.

För att se alla forskare från Uppsala på listan, klicka här.